FC Lucky Shot Otterlo

14122014_loofles_9382

Klik voor vergroting op de foto.

Ik was op zoek naar een leuke fotoclub in de buurt maar er was niet echt iets waar ik me in kon vinden, toen bedacht ik me waarom er niet zelf 1 oprichten en kijken waar het schip strand. Eerst maar eens om me heen gevraagd of er wel behoefte aan was en warempel ja hoor en op de eerste kennismaking avond hadden we al een leuk groepje.

In December 2011 was het dan een feit geworden en hadden we onze eigen fotoclub waar we inmiddels met 15 leden een heel gezellige fotoclub hebben. We worden super gesteund door de Dorpshuis de Aanloop waar we de avonden houden, we hebben een beamer met scherm gekregen en 15 fotolijsten om onze foto’s tentoon te stellen, iedereen mag gewoon binnen lopen om de foto’s te bekijken. Meer zien van wat we zoal doen? Ga dan even naar onze website Fotoclub Lucky Shot Otterlo

De lijstenmaker Guus Kuit heeft ons gematst met de lijsten maar een ieder kan daar voor een nette prijs mooie lijsten laten samenstellen en daarom wil ik daar ook graag reclame voor maken, het zo wie zo een lust voor het oog om daar eens een kijkje te nemen want er hangt ook veel kunst, zowel binnen als buiten met een waar kabouterbos.

Galerie Zuid

Bedankt voor je reactie!